Uke #-4 og #-3 – Sykdom og vinterens tilbakekomst

Uke #-4
Denne uka begynte veldig hardt, da jeg klarte å bli syk helt i slutten av uke #-5, så når natt til mandag nærmet seg hadde jeg begynt å få feber, vondt i halsen og var generelt veldig tom for energi. Jeg bestemte meg temmelig udramatisk for å ta et par netter innendørs denne uka for å gi kroppen så gode forutsetninger som mulig for å slippe unna langvarig sykdom. Det fungerte, og var veldig bra – men det ble da bare 3 netter utendørs denne uka.

Klarte å dumme meg ut litt også, bare for å gjøre alt litt mer interessant. Skulle løpe rundt teltet, og klarte å snuble i en av trådene til teltduken, og rev opp litt av hjørnet. Dette har jeg i etterkant sydd sammen, og håper det holder seg. Slutten av uka kom jeg i gang igjen.

Uke #-3
En uke som begynte i en halvmyr da jeg midt i søndagkveldens mulm og mørke bestemte meg for å leite fram nye steder å henge opp hammocken. Jeg var sikker på at jeg hadde gått langt bort fra stiene og lagt meg, da jeg på morgenen våknet av hunder og løpere og innså at stien jeg trodde jeg hadde gått bort fra hadde gjort en sving og fulgt meg parallellt. Det var en bløt og kjedelig plass, og jeg lærte atter igjen at det ikke er i mørket man skal lete nye steder å henge – men dagtid.

Ellers kom både varmere vintersko, undertøy og vinter denne uka – en kombinasjon som passet meg veldig bra. Å legge seg med bar mark, og våkne av at snøen lander på teltduken og dekker bakken rundt seg er en helt fantastisk opplevelse – spesielt om en har varmen i behold. I hele tatt har uke -3 vært en utrolig deilig uke, og jeg tilbrakte 6 netter utendørs og sov over hos en kompis én natt.

Så da er jeg allerede oppe i 17 teltnetter, og nå er det bare to uker igjen til Mars og starten av det faktiske prosjektet – og den beste lærdommen så langt er at jeg IKKE angrer. Ikke et sekund. Selv når det er kaldt, nyter jeg det. Selv når det er bløtt, koser jeg meg. Selv når jeg er ensom og sulten, vil jeg bare fortsette. Og søndag isbada jeg igjen.

Jeg har det bra!

[ssba]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fatal error: Uncaught TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, bool given in /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php:183 Stack trace: #0 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php(7): sfsi_plus_FrontPopupDiv() #1 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php(31): sfsi_plus_frontPopUp() #2 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(308): sfsi_plus_check_PopUp('') #3 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #4 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #5 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3059): do_action('wp_footer') #6 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/themes/longform/footer.php(55): wp_footer() #7 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/template.php(783): require_once('/customers/e/e/...') #8 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/template.php(718): load_template('/customers/e/e/...', true, Array) #9 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #10 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/themes/longform/single.php(62): get_footer() #11 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/e/e/...') #12 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/e/e/...') #13 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/index.php(17): require('/customers/e/e/...') #14 {main} thrown in /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 183