Uke #-5 – Første uke i pilotprosjektet

Det som begynte som et hvitt paradis har hatt en gradvis overgang via sølete slaps til tørr grunn. Jeg har på litt over en uke fått gleden av å være både tørr, fuktig, kald og varm. Jeg har våknet til lyden av snøfnugg på teltduken, og det fantastiske «swooshet» når det blir for tungt for å henge fast. Jeg har både lagt meg til og våknet til lyden av regndråper som slår mot duken og påminner meg om at jeg i dag må pakke ned litt raskere for å unngå å bli bløt, og om at jeg i dag bør finne et sted å henge opp hengekøya så den får tørke. Nysgjerrige mennesker har stilt meg alle slags spørsmål, mens mindre nysgjerrige og mer kritiske har forsøkt å få meg til å innse at jeg like greit burde søke leiligheter igjen. Med andre ord – det har vært en uke full av nyanser!

Den første uka av pilotprosjektet er snart over, og da jeg sov første natt ute før denne uka faktisk begynte har jeg 8 netter i hammocken til nå. Hva har jeg lært meg denne første uka? Hele poenget med denne startfasen er å teste, leke og leve en livsstil som på «alvor» starter i mars. På denne måten kan jeg finne ut hva jeg trenger, hva jeg ikke trenger, hva jeg liker og ikke liker, og hva jeg ønsker. Jeg vet definitivt at jeg trenger en større gryte, en bedre gassbrenner (har en mikrobrenner fra Kovea nå), og en ordentlig sovepose så jeg slipper å dra rundt på to stykker. Jeg har lært meg at hammocken fra HennessyHammock tar mer plass enn jeg tenkte ettersom den med vinterisoleringen blir mye større, og at jeg burde skaffe meg en komprimeringspose til den.

Jeg har laget mat et par ganger, og har innsett at det er matspørsmålet som nok er det mest utfordrende. Skal jeg dra meg ut i skogen og tilberede 3 måltider per dag krever det temmelig mye logistikk, for ikke å nevne at jeg må bære temmelig mye mat. Skal jeg lage kveldsmat og lunch til dagen etter (uten å spise brød med pålegg hver dag) krever det større gryte og matboks, og mer tid hver kveld. HER er min største utfordring så langt. Tips mottas med takk.

Bilder fra første uka:

[ssba]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fatal error: Uncaught TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, bool given in /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php:183 Stack trace: #0 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php(7): sfsi_plus_FrontPopupDiv() #1 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php(31): sfsi_plus_frontPopUp() #2 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(308): sfsi_plus_check_PopUp('') #3 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #4 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #5 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3059): do_action('wp_footer') #6 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/themes/longform/footer.php(55): wp_footer() #7 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/template.php(783): require_once('/customers/e/e/...') #8 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/template.php(718): load_template('/customers/e/e/...', true, Array) #9 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #10 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/themes/longform/single.php(62): get_footer() #11 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/e/e/...') #12 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/e/e/...') #13 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/index.php(17): require('/customers/e/e/...') #14 {main} thrown in /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 183