Forberedelsesfasen

I midten av januar flytter jeg ut i telt i Gøteborg, der jeg bor og studerer til sykepleier. Pilotprosjektet varer til 1. mars, når det som forhåpentligvis blir et helt år sammenhengende i telt starter. Nå pågår forberedelsesfasen, nå pågår planleggingsfasen.  Vil du være med på denne reisen, så heng på!

Mitt navn er Samuel, og jeg er en sykepleierstudent som bor og studerer i Gøteborg. Jeg er over middels miljøengasjert, og en stor del av grunnen til at jeg ønsker å gjøre dette er for å se om det er mulig å med veldig enkle og miljøvennlige valg dra seg litt unna et samfunn hvor man skal eie mye og leve komplisert. Å redusere sin livsstandard til det man kan bære med seg i en ryggsekk, og sitt interiør til det som passer innenfor teltets fire vegger, er for meg en svært passende utfordring.

Galdhøpiggen, 2012
271936_10152079666990478_1057128197_o.jpg

Tidligere campingerfaring: I tillegg til at jeg har tilbrakt mange netter i telt i min oppvekst har jeg rundt regnet 40 teltdøgn i Kirkenes fra min tid i førstegangstjenesten, både høst og vinter. Jeg har sovet i telt i Norge, Danmark, Russland, Mongolia, Laos, Nepal og Tanzania – men aldri utfordret meg på denne måten før. Jeg tar ikke lett på utfordringen som står foran meg, og selv med tidligere erfaring så vet jeg at jeg kommer til å møte på problemer og vanskeligheter.

Jeg vandret 21 døgn i Nepals Himalaya, padlet ned en ukjent elv i Laos i 13 døgn og tilbrakte nettene langs vannet i telt, og har sovet i telt på Olkhon-øyen på Russlands Baikalsjøen. Jeg har også tidligere gjennomført prosjekter av typen «Oct-Out – the October Opt-Out» som gikk ut på å leve en måned uten å bruke en eneste krone.

Jeg elsker å eksperimentere med mitt liv, og jeg elsker å utfordre meg selv. Dette blir en helt ny dimensjon av utfordringer.

[ssba]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fatal error: Uncaught TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, bool given in /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php:183 Stack trace: #0 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php(7): sfsi_plus_FrontPopupDiv() #1 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php(31): sfsi_plus_frontPopUp() #2 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(308): sfsi_plus_check_PopUp('') #3 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #4 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #5 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3059): do_action('wp_footer') #6 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/themes/longform/footer.php(55): wp_footer() #7 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/template.php(783): require_once('/customers/e/e/...') #8 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/template.php(718): load_template('/customers/e/e/...', true, Array) #9 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #10 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/themes/longform/single.php(62): get_footer() #11 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/e/e/...') #12 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/e/e/...') #13 /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/index.php(17): require('/customers/e/e/...') #14 {main} thrown in /customers/e/e/5/mittlivitelt.no/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 183